Carleta Tiba

Poza Carleta

Dr. Carleta Tiba
Facilitator Certificat Access Consciousness®.

Leader in Constiinta.Creator de posibilitati noi. Catalizator pentru transformare energetica.Trainer. Consultant/Facilitator in relatii, sanatate, business, cariera, awareness, parenting.
Dr. Carleta Tiba a absolvit facultatea de medicina, a explorat lumea afacerilor, a corporatiilor internationale.
A explorat modalitati de vindecare numeroase, cai spirituale, meditatii. A intalnit invatatori spirituali din toate colturile lumii. A stiut intotdeauna ca viata este mai mult decat pare sa fie. Toate aceste explorari au condus-o pas cu pas spre descoperirea spatiului de a fi si bucuria de a trai si la dorinta de a contribui in crearea unei lumi noi, total diferite de ce este acum…o lume a posibilitatilor infinite.. si mult dincolo de orice poate fi definit de catre minte.

Tot ceea ce face Carleta este despre a fi mai constient de tine si de lume si este pentru a te imputernici sa creezi tot ceea ce doresti sa creezi, pentru tine si pentru lume.

Carleta a descoperit Access Consciousness® acum 4 ani in San Francisco, unde locuia in acea perioada. A urmat in California toate clasele care exista in Access Consciousness de nenumarate ori, inclusiv cele mai avansate clase precum 7 days events in Costa Rica, clasa de Beyonds in Australia si clasele avansate de Body Work din Italia, SUA si Danemarca. Fiecare clasa in parte a adus o noua deschidere si o noua perspectiva despre ce e posibil sa fii. Access Consciousness a oferit confirmarea a ceea ce a stiut mereu si i-a dat instrumente practice cu care sa produca schimbari dinamice in viata ei si in viata celorlati. Carleta continua sa participe la cele mai multe dintre clasele avansate si specializate de Access Consciousness si sa expansioneze mereu ce este posibil sa fie, sa aleaga, sa faca si sa creeze.
Incepand cu anul 2013, Carleta a inceput sa faca disponibile tehnicile si instrumentele Access Consciousness si in Romania, fiind primul facilitator certificat care a organizat clase de bars, fundatie, nivel 1, Training Access Facelift, Training Procese de corp Access in Romania. Una dintre abilitatile pe care le are Carleta este aceea de a crea un spatiu care permite constientizare, schimbari si transformari dinamice, eliberarea limitarilor, accesarea posibilitatilor infinite, alegeri diferite. In acest spatiu al constiintei, alegerile devin clare si dipsonibile iar participanti pot vedea cum se limiteaza si ce alte alegeri sunt disponibile. Buna dispozitie, usurinta si umorul sunt mereu prezente in cursul claselor. Schimbarile care se produc in vietile participantilor, dupa clase, sunt observate foarte rapid.
Ca si facilitator, Carleta nu are raspunsuri, dar le faciliteaza clientilor si participantilor la workshopuri sa aiba propria cunoastere. Ea imputerniceste fiecare persoana pe care o intalneste sa recunoasca maretia si darul pe care il reprezinta in lume. Carleta stie ca atunci cand fiecare fiinta va recunoaste maretia care este si va trai din aceasta recunoastere lumea se va schimba.

Carleta Tiba este Facilitator Certificat Access Consciousness®, Facilitator Bars®, Facilitator de Procese de corp Access, Facilitator Quick Pulse (metoda energetica care face parte din Disciplinele Cuantice, dezvoltate de Jo Dunning, tehnica diferita de Access Consciousness)