Gabriela Gruianu Gambra

Gabriela-Gruianu-Gambra-life-coachGabriela Gruianu-Gambra ofera servicii de coaching holistic, avand la baza abordarea NLP, transpusa intr-o metoda proprie de abordare generativa, meditativa, arhetipala a procesului de coaching.

Lucreaza in special cu antreprenori care au dobandit succesul material si isi doresc sa isi (re)dobandeasca echilibrul holistic al vietii, sa capete claritate in ceea ce priveste sensul propriei vieti, al implinirii personale si sa isi re-deseneze viata dupa chemarea sufletului, in toate aspectele ei.

Gabriela este pasionata de viata traita frumos, cu bucurie. Este antreprenor din anul 1992 si din anul 1999 a inceput sa insoteasca oameni spre o viata mai buna, prin sesiuni si retreat-uri de gestiunea stress-ului si meditatie. Din anul 2009 a inceput practica NLP-ului si a absolvit prima formare in coaching, “Coaching la nivelul identitatii”.

Din anul 2010 a fondat atelierele “Cred in tine”, si de atunci lucreaza ca LifeMapCoach NLP, sustinand ateliere transformationale de re-conectare cu propria misiune, de work-life wellness, precum si programe individuale de coaching avansat cu NLP. In perioada 2010-2012 a fost coach voluntar in echipa Tony Robbins Training la evenimente private la Londra, Montreux si Marbella, sub directa indrumare a lui Joseph McClendon.

Certificari:

– Coach NLP acreditat de International Coaching Institute;

– Generative Coach certificate de Institut Repere Paris (Robert Dilts, S. Gilligan);

– Practitioner Coach Noble Manhattan;

– dublu Master NLP acreditat SNLP, IANLP, IN;

– Practician certificat in metoda de gestiune a stress-ului Silva Ultramind System, Laredo-Texas;

Gabriela este inginer in design-ul si tehnologia mobilierului stil la Universitatea Transilvania din Brasov, si s-a format in management la Open University Business School din Londra, prin CODECS.

S-a format direct cu Daniel Bichis, Robert Dilts, Steven Gilligan, Richard Bandler, Tony Robbins, Rajko Kuzmanovic, Dragan Vujovic, Ihaleakala Hew Len, Joseph McClendon, Roy Martina si Mabel Katz.

Este membru acreditat al Asociatiei Romane pentru Coaching, al carei presedinte a fost in perioada 2013-2014.

Este membru fondator APRONLP.