Workshop „Cheile Genelor”, 15 martie 2015

martie 6, 2015

10712535_276425212567389_3048990283510158542_o

De-a lungul mileniilor, diverse sisteme de cunoaştere ezoterică au încercat să traseze hărţi ale destinului uman, care să răspundă nevoii fundamentale de înţelegere a drumului nostru în viaţă: cine suntem, de unde venim şi încotro ne îndreptăm.

Sistemul de cunoaştere al “Cheilor Genelor” este manualul pe care ar fi trebuit să-l primim de la naştere. Conţinând elemente revelatorii legate de vechiul I Ching, dar şi demersuri strict raţionale, fundamentate ştiinţific, această cunoaştere este în deplină armonie cu maniera în care astăzi, în noile energii, omenirea încearcă să-şi decripteze destinul. Richard Rudd, autorul acestui sistem, ne dezvăluie în cele 64 de hexagrame profilul hologenetic individual, dar şi tendinţele de evoluţie ale civilizaţiei umane, făcând corelaţii profunde între ezoterism şi ultimele descoperiri ale fizicii cuantice şi ale noii genetici.

Prin generarea hărţii profilului hologenetic, bazat pe locul şi timpul naşterii, Cheile Genelor ne jalonează drumul evoluţiei, punându-ne la dispoziţie adevărate “semne de circulaţie” ale menirii noastre. Contemplând şi recunoscând tiparele ascunse din spatele umbrelor prin care trecem în viaţă, putem converti energia care le alimentează în darurile minunate ce înfloresc din ADN-ul nostru. Dacă reuşim să ne identificăm drumul, existenţa devine o succesiune de sincronicităţi care ne aduc împlinire, bucurie şi în cuprinsul cărora ne putem manifesta creativitatea, scoţând-o de sub tirania lipsei de timp şi a muncii asidue.

Călătoria printre constelaţiile fascinante ale alcătuirii noastre genetice este una dintre cele mai prietenoase căi de contemplare, chiar şi pentru persoanele cele mai mentale. Este un spaţiu în care ne putem simţi permanent în siguranţă, având la îndemână posibilitatea de a lua oricând „piciorul de pe acceleraţie”, dacă intensitatea informaţiei ne scoate prea rapid din zona de confort. Dincolo de aura mistică, fundamentarea ştiinţifică, realistă şi de bun simţ, are darul de a menţine echilibrul dintre zona energiilor subtile şi cea a demersurilor logicii.

Principala calitate a acestui sistem este capacitatea sa de a reliefa tiparele repetitive pe care suntem predispuşi să le trăim. Adesea, acestea ne conduc la concluzii melodramatice, crezând că numai nouă, sau tocmai nouă ni se întâmplă aceleaşi situaţii defavorizante, părând că în mod invariabil şi pe nedrept suntem blocaţi de divinitate. În realitate, clişeele ce revin în viaţa noastră cu un anumit grad de repetitivitate, nu sunt altceva decât reflecţii fractale ale erorilor spirituale pe care le comitem cu regularitate. Aducerea lor la lumină şi acceptarea lor ca făcând parte din vulnerabilitatea naturii umane sunt doar primii paşi pe drumul recunoaşterii geniului nostru interior.
Strâns legate de chimia corpului şi de activitatea glandelor cu secreţie internă, Cheile Genelor constituie hârtia de turnesol a stării noastre interioare, dar şi a sănătăţii organismului.

Fără a fi necesare în prealabil cunoştinţe de genetică sau ani îndelungaţi de practică spirituală, această cunoaştere poate fi abordată direct şi pragmatic, conducându-ne în timp scurt la rezultate palpabile:
• Conştientizarea tiparelor comportamentale repetitive şi a cauzelor lor;
• Eliberarea de sub presiunea tensiunilor interioare inconştiente;
• Integrarea aspectelor individuale ale existenţei într-o viziune holistică;
• Dobândirea unei înţelegeri noi legate de sentimental de vinovăţie;
• Conştientizarea responsabilităţii individuale în procesul ascensiunii omenirii;
• Stoparea transmiterii tiparelor emoţionale şi mentale către generaţiile viitoare;
• Vindecarea arborelui genealogic;
• Reprogramarea AND-ului potrivit integrării unui nou nivel de conştiinţă planetară;
• Regenerarea vitalităţii şi sănătăţii la toate nivelurile (fizic, mental şi emotional);
• Gestionarea şi valorificarea tuturor provocărilor vieţii în scop evolutiv, de pe poziţia unui nivel mai înalt de conştiinţă.

Secvenţa de Activare a Cheilor Genelor este începutul Căii de Aur atât la nivel individual, cât şi colectiv. Ea reprezintă Calea Eroului, a fiecăruia dintre noi, ca trăitori şi descoperitori ai multiplelor şi fascinantelor faţete sub care divinul se autorevelează în viaţa pe Pământ. Această cunoaştere ne ajută să extragem din bogata diversitate a creaţiei şi din multiplele drame existenţiale personale, câteva lecţii simple, care, odată înţelese, ne scot de sub imperiul fatalităţii karmice.

Workshop-ul, susţinut de Adrian Constantinescu, va avea loc în Bucureşti, duminica 15 martie 2015, între orele 9.30 – 18.30, la Ella’s Center for Excellence.
Investiţie: 200 lei

IMPORTANT: Intrucat la curs se vor face si interpretari pe profile individuale, rog toti doritorii sa imi trimita din timp (cu cel putin 5 zile inainte) datele de nastere: DATA, LOCUL si ORA nasterii.

Puteţi afla informaţii despre acest tip de cunoaştere şi pe
http://www.adrianconstantinescu.ro/aparitii-media/
sau intrând direct pe
www.adrianconstantinesciu.ro

Daca doriti, puteti sa va descarcati gratuit profilul hologenetic de pe pe:

http:/www.genekeys.com
sau
http://www.genekeys.ro/profil-hologenetic/

Înscrieri:
Adrian Constantinescu – tel: 0733245271 / e-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com

2 Responses to Workshop „Cheile Genelor”, 15 martie 2015

 1. moldovan corina elana says:

  Buna ziua
  Doresc sa particip la work shop ul cheile genelor din data de 15 martie.
  Data nasterii 18.08.1968 Cluj.
  va rog sa imi spuneti daca sunt locuri disponibile si cum se face plata.
  Multumesc

  • gratiela says:

   Buna ziua,
   Ne bucuram ca vreti sa participati la evenimentul nostru. Da, mai sunt locuri disponibile si plata se face in ziua desfasurarii workshopului. Va rugam sa ne trimiteti datel dvs. de contact (nume,tel,email) pe adresa office@ellasmed.ro. Multumim!