Sesiune de Respirație Conștientă „CLARITATE ȘI ELIBERARE EMOȚIONALĂ”, 30 ianuarie 2015

ianuarie 29, 2015

Poza Balena Adrian

Aflat între microcosmos şi macrocosmos, omul reprezintă unul dintre aspectele complexe ale Universului Holografic. Alcătuit “după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu”, coborârea sa în materie a fost guvernată de tipare geometrice fractale, multiplicate şi ascunse în spatele fascinantei diversităţi a vieţii. Totuşi, pentru ochiul iniţiat, ele dezvăluie multitudinea de exprimări ale Principiului, cât şi mecanismele subtile de autovindecare pe care omul le poate accesa. Iar respiraţia este unul dintre cele mai directe şi mai puternice.

“Daţi-mi un punct de sprijin şi voi muta Pământul din loc”, a spus Arhimede. Întocmai ca efectul de pârghie, respiraţia, un act fiziologic comun, poate constitui forţa motrice capabilă să schimbe destine. Odată cu respiraţia, o fiinţă umană nu mişcă doar aerul ce-i intră în plămâni, ci o multitudine de arhetipuri conectate la sănătaea ei emoţională, mentală şi fizică. Sunt suficiente, aşadar, conştientizarea şi ajustarea tiparelor respiratorii, ca o lume ce părea pierdută să fie restaurată şi să i se redea strălucirea.

Respiraţia conştientă este mai mult decât un proces biologic. Este o hartă arhetipală a fiinţării, care ne ajută să găsim în siguranţă nordul. Ea coboară profund în subconştient, ca un fir nevăzut şi ne deschide accesul la ajustarea tiparelor emoţionale care ne limitează evoluţia. Ea are capacitatea de a curăţa filtrele ce ne separă de zonele înalte de conştiinţă, de a ne elibera de reziduurile emoţionale şi energiile stagnante ce nu ne mai servesc în viaţă.

Sesiunea, susţinută de Adrian Constantinescu, va avea loc în Bucureşti, vineri, 30 ianuarie 2014, între orele 18.30 – 21.00, la Ella’s Center for Excellence, B-dul Gheorghe Magheru nr.12-14, bloc Patria, sc.C, et.2, ap.32 C (intrarea din str. Arthur Verona, vis-à-vis de Cărtureşti).
Investiţie: 70 lei

Înscrieri:
Adrian Constantinescu – tel: 0733245271, e-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com

Comments are closed.