Training Access Bars, 27 martie 2015

martie 18, 2015

10460703_10203425251983862_7038309899906413160_n

TRAINING ACCESS BARS®
• O MODALITATE care faciliteaza schimbari dinamice in orice arie a vietii tale!
• Prima clasa de Access Consciousness este “Bars”. Stiai ca sunt 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor vor elibera, cu multa usurinta, tot ce ce nu iti permite sa primesti? Aceste puncte contin gandurile, ideile, credintele, emotiile si parerile pe care le-ai depozitat in cursul vietii tale. BARS OFERA POSIBILITATEA de a te elibera de ele !
• Bars au asistat sute de mii de persoane in schimbarea diverselor aspecte legate de corpul si de viata lor cum ar fi: somnul, sanatatea, greutatea corpului, banii, sexul si relatiile, anxietatea, stress-ul si mult mai mult decat atat! In cel mai rau caz, dupa o sedinta de bars te vei simti ca dupa un masaj bun. In cel mai fericit caz, viata ta poate sa se schimbe intr-o viata mult mai ampla, cu usurinta totala.
• Acest training de o zi este:
– O posibilitate de a invata una din cele mai dinamice metode care exista pentru a elibera limitari, blocaje, amintiri, trecutul, afectiuni fizice, psihice, emotionale, o posibilitate pentru imbunatatirea oricarui aspect al vietii
– O posibilitate de a deveni practician international Access Bars chiar dupa terminarea clasei, odata cu primirea diplomei oficiale eliberata de Access Consciousness® SUA, Ca.
– Primul pas necesar pentru a putea participa la nivelele urmatoare
• Access Bars poate fi practicat de oricine si poate fi adaugat oricaror altor modalitati de dezvoltare persoanala, spirituala sau altor tehnici de vindecare, exponentializand rezultatele.
• Sute de mii de persoane din intreaga lume, de la copii la persoane de peste 90 de ani, au invatat si practica aceasta metoda simpla, dinamica si eficienta! Este ACUM timpul si pentru tine?
• Vrei sa simti din nou ce inseamna spatiul tuturor posibilitatilor, relaxarea, linistea, pacea, bucuria, claritatea? Ei bine, aceasta clasa este una din posibilitatile cele mai usoare si la indemana de a accesa aceste lucruri.
• Access Consciousness, cu Access Bars, este despre a primi din nou access la TINE, fiinta infinita!
• Toate situatiile din viata noastra sunt o reflectare a constiintei care suntem. Cu Access Bars, aceasta constiinta incepe sa se arate din ce in ce mai mult! Access Bars aduce din nou usurinta in viata ta.
• In cursul trainingului de o zi, fiecare participant va avea posibilitatea sa primeasca doua sedinte de bars si sa ofere doua sedinte de bars. Cum se poate si mai bine de atat?
• Dupa terminarea clasei, participantii vor primi un certificat eliberat de Access Consciousness California si vor fi calificati pentru a participa la clasele de Fundatie si Nivelul1.
• In cursul clasei se vor folosi instrumente Access Consciousness, se vor face eliberari pe toate planurile vietii, se va rade si vom deschide impreuna noi posibilitati!
• Participantii vor primi un manual bogat, planse, si vor avea ocazia sa ii urmareasca in direct pe creatorii Access Consciousness cu o sedinta de Bars.
• ATENTIONARE!
Aceasta metoda nu este pentru toata lumea! Este doar pentru cei care se stiu curajosi si care stiu ca viata poate sa fie cu usurinta, bucurie si glorie… si fac ceva pentru a avea acest lucru.

• Investitia ta: 690 Lei (pentru cei care vor sa repete clasa, pretul este de 345 Lei)
Copiii pana la 15 ani pot participa gratuit atunci cand sunt insotiti de un parinte. Copiii intre 16 si 18 ani vor plati jumatate de pret.

PENTRU A-TI REZERVA LOCUL contacteaza-ne la carletatiba@yahoo.com sau la telefon 0729586378

• AICI POTI VIZIONA un videoclip cu Acces Bars:https://www.youtube.com/watch?v=uk9KTJL_SZc

LOCATIA inca nu este stabilita, va fi in functie de numarul de persoane inscrise si se va comunica ulterior doar celor care au completat formulariul de inscriere.
TRAINER / FACILITATOR

Clasele sunt sustinute de Dr CARLETA TIBA, Facilitator Certificat Access Consciousness®, Facilitator Access Bars®, Facilitator Procese de Corp Access Consciousness, Facilitator Quick Pulse, Trainer, Facilitator in relatii, sanatate, business, cariera, awareness, parenting.

Dr. Carleta Tiba a absolvit facultatea de medicina, a explorat lumea afacerilor, a corporatiilor internationale.
A explorat modalitati de vindecare numeroase, cai spirituale, meditatii. A intalnit invatatori spirituali din toate colturile lumii. A stiut intotdeauna ca viata este mai mult decat pare sa fie. Toate aceste explorari au condus-o pas cu pas spre descoperirea spatiului de a fi si bucuria de a trai si la dorinta de a contribui in crearea unei lumi noi, total diferite de ce este acum…o lume a posibilitatilor infinite.. si mult dincolo de orice poate fi definit de catre minte.

Tot ceea ce face Carleta este despre a fi mai constient de tine si de lume si este pentru a te imputernici sa creezi tot ceea ce doresti sa creezi, pentru tine si pentru lume.

Carleta a descoperit Access Consciousness® acum 4 ani in San Francisco, unde locuia in acea perioada. A urmat in California toate clasele care exista in Access Consciousness de nenumarate ori, inclusiv cele mai avansate clase precum 7 days events in Costa Rica, clasa de Beyonds in Australia si clasele avansate de Body Work din Italia, SUA si Danemarca. Fiecare clasa in parte a adus o noua deschidere si o noua perspectiva despre ce e posibil sa fii. Access Consciousness a oferit confirmarea a ceea ce a stiut mereu si i-a dat instrumente practice cu care sa produca schimbari dinamice in viata ei si in viata celorlati. Carleta continua sa participe la cele mai multe dintre clasele avansate si specializate de Access Consciousness si sa expansioneze mereu ce este posibil sa fie, sa aleaga, sa faca si sa creeze.

Incepand cu anul 2013, Carleta a inceput sa faca disponibile tehnicile si instrumentele Access Consciousness si in Romania, fiind primul facilitator certificat care a organizat clase de bars, fundatie, nivel 1, Training Access Facelift, Training Procese de corp Access in Romania. Una dintre abilitatile pe care le are Carleta este aceea de a crea un spatiu care permite constientizare, schimbari si transformari dinamice, eliberarea limitarilor, accesarea posibilitatilor infinite, alegeri diferite. In acest spatiu al constiintei, alegerile devin clare si dipsonibile iar participantii pot vedea cum se limiteaza si ce alte alegeri sunt disponibile. Buna dispozitie, usurinta si umorul sunt mereu prezente in cursul claselor. Schimbarile care se produc in vietile participantilor, dupa clase, sunt observate foarte rapid.

Cum ar fi daca ai putea avea din nou USURINTA si claritate in toate aspectele vietii tale?
Cu Access Bars, aceste posibilitati se deschid …

E viata ta!

Ce ALEGI?

Comments are closed.