Workshop „Recâștigă controlul asupra greutății tale!”, 31martie 2015

martie 7, 2015

Poza Workshop 31.03.2015

Fără diete, suplimente pentru slăbit, shake-uri, alimente fără gust, exerciții fizice istovitoare care nu îți plac, dar le faci pentru că trebuie, cărți și programe despre ce, cum și când să mănânci …

Poate că după ce ai probat majoritatea metodelor menționate mai sus, ai slăbit câteva kilograme și părea ca ți-ai atins greutatea ideală, dar ai reușit să o menții?

Studiile dovedesc că 95% din aceste metode de slăbire nu dau rezultate viabile pe termen lung, ba chiar adaugă un surplus de 3 pâna la 5 kilograme la greutatea ta. Kilogramele apărute în plus sunt modul prin care corpul îți spune: „Ai încercat să mă înfometezi, să nu mai faci asta niciodată!”

Sigur ca este foarte bine sa cunoști și să integrezi toate informațiile cu privire la un stil de viață sănătos, o alimentație corectă și efectuarea zilnică a unui sport sau unei activități fizice care să te mențină în formă fizică, dar să îți placă și să îți aducă bucurie în același timp.

Problema este că, deși noi ne dorim la nivel conștient să slăbim și depunem toate eforturile în acest sens, urmăm toate indicațiile ce presupun trăirea unui stil de viață sănătos, subconștientul este cel de care depinde succesul împlinirii acestui obiectiv. Concentrarea atenției noastre doar pe Alimentație, Sport și Voință, nu este suficientă pentru a obține rezultate menetnabile pe termen lung!
Scopul subconștientului este asigurarea supraviețuirii și dacă percepe comportamentul nostru alimentar ca un posibil pericol, va determina modificări metabolice, neurochimice și hormonale care vor avea efect opus, determinând stocarea de grăsimi și creșterea în greutate (înfometarea și exercițiile fizice epuizante făcute fără plăcere și ca o obligație, sunt percepute ca un atac …).

Pe de altă parte, de cele mai multe ori, în cazul supraponderabilității, foamea nu este naturală, ci emoțională. Astfel că, abordarea unui anumit tip de alimentație, nu va rezolva problema greutății excedentare deoarece organismul va cere mâncare nu pentru și când îi este foame, ci pentru a-și rezolva problemele emoționale.
Ce manânci nu este problema, ci un simptom al problemei. Atunci soluția nu este dieta, ci găsirea și rezolvarea motivului pentru comportamentul tău alimentar (ce mănânci, când mănânci și cum mănânci).
Conștientizarea și rezolvarea cauzei emoționale a excesului de greutate este principalul obiectiv, obținerea greutății ideale este doar un bonus.

Descoperirea adevăratului factor care se opune obținerii și menținerii corpului pe care ni-l dorim, reprogramarea creierului prin psihotehnici ultramoderne de programare neurolingvistică și hipnoză, este modalitatea prin care vei reuși să reiei controlul asupra greutății tale.

Dacă ești interesat/ă de acest subiect, vino la workshop-ul facilitat de dr. Grațiela Baiaș, master Nlp & professional coach, marți, 31 martie 2015, între orele 18.00 – 21.30, la Ella’s Center for Excellence.
Investiția ta în acest program este 200 Ron.
Înscrierea se face la telefon nr. 0722274111, prin email la adresa office@ellasmed.ro sau prin completarea formularului de înscriere.

                                                                                           Înscrie-te acum

Comments are closed.