Conferinta „Aliniament Divin”, 27-28 septembrie 2014

septembrie 20, 2014

10698644_10204823405286618_4202759921762152441_n

Alinierea Divină nu poate fi comparată cu tehnicile clasice ale terapiilor energetice, nici cu metodele manuale ale chiropracticii sau ale tehnicii craniosacrale. Este o formă superioară de vindecare spirituală, un mod revoluționar de a regăsi sănătatea, care nu a mai fost manifestată în această formă în lume. Este o formă de vindecare a coloanei vertebrale care nu poate fi obținută prin eforturi fizice, tehnici sau intervenții de orice alt fel.
Realinierea spirituală a coloanei vertebrale poate rezolva cauzele conflictelor psiho-spirituale manifestate vizibil în corp sub forma anomaliilor fizice ale omului (curburi și tensiuni), în doar câteva secunde, FĂRĂ NICI UN CONTACT FIZIC.
Bazinul se îndreaptă, lungimea picioarelor se armonizează, umerii și omoplații se adaptează la energia „Noii Ordini”, astfel încât întreaga coloană vertebrală se poate îndrepta. În funcție de gradul de avansare, chiar și scoliozele cele mai grave, cronice, se pot reduce treptat.
Această vindecare spirituală, vizibilă și demonstrabilă, SE EFECTUEAZĂ ÎNTR-O SINGURĂ ÎNTÂLNIRE.
Instaurarea acestei Ordini Divine nu este o tehnică, nici o metodă executată de om; ea derivă doar din puterea Spiritului superior inteligent; ajută și în cazul suferinței emoționale, a crizelor existențiale și a problemelor relaționale. A realinia corpul înseamnă a topi ansamblul de cauze ale tuturor blocajelor energetice la nivelul Spiritului, al sufletului și deci al corpului. Este nevoie ca Spiritul uman să ajungă din nou la Ordinea Divină; aceasta este condiția indispensabilă pentru a stabiliza o ordine perfectă în corp și pentru ca Forța Vitală să poată curge în mod armonios, permițându-ne să trăim o stare completă de bine.

https://www..com/watch?v=OZpy3z5tqCY

Comments are closed.