Workshop „Trezirea Inimii Iluminate”, 27-30 nov. 2014

noiembrie 23, 2014

10484295_285013675041876_5076799446611970860_o

În urma unei munci de peste 30 de ani, Drunvalo Melchizedek, autorul prestigioasei lucrări “Secretul Străvechi al Florii Vieţii” şi fondatorul “School of Remembering” a cercetat, colectat şi coroborat informaţii deosebit de preţioase cu privire la structurile subtile ale corpului uman. Introspecţiile sale interioare, cât şi călătoriile pe care le-a întreprins în întreaga lume pentru a studia sorgintea tradiţiilor spirituale ale popoarelor indigene, au culminat în ultimii ani cu colaborarea tot mai strânsă cu Institutul HeartMath din California. În acest fel, revelaţiile străvechi despre natura corpului de lumină uman, ce au stat mai întotdeauna în penumbra ştiinţelor exacte, au putut să câştige tot mai mult teren datorită rezultatelor de laborator cu privire la câmpurile electromagnetice generate de inimă şi de creierul uman.

Trăind de milenii într-o lume eminamente guvernată de creier, de logică şi de raţiune, (aflată, în consecinţă, în dualitate, competiţie şi conflict) ne aflăm acum în pragul unei schimbări majore cu privire la maniera de abordare a existeţei din perspectiva “viselor inimii”. Tot mai multe cercetări şi experimente ştiinţifice au început să dovedească influenţa pe care gândurile şi emoţiile noastre le au asupra AND-ului uman şi în final asupra realităţii înconjurătoare (recomaand vizionarea filmului Legea Rezonanţei si a documentarelor cu Gregg Braden).

Prin punerea cap la cap a acestor informaţii şi prin restaurarea procesului de conectare a inimii cu creierul, ni se dă practic ocazia să abordăm dintr-o perspectivă nouă (străveche dar repusă în drepturi), sănătoasă şi legitimă, tot ceea ce reprezintă ţelurile vieţii şi calea de a le împlini. În acest sens, School of Remembering a pus la punct un program complex de patru zile (cursul Awakening The Illuminated Heart – Trezirea Inimii Iluminate), cu scopul de a parcurge pe o cale foarte scurtă o cunoaştere ce în vremuri străvechi se transmitea de-a lungul generaţiilor de la maestr la discipol, pe parcursul unui proces îndelungat şi anevoios.

Precum afirma Gregg Braden la conferinţa sa de la Bucureşti, din 31 iulie – 1 august 2013, lumea modernă ne confruntă cu probleme noi şi crize ajunse la vârf în multe domenii ale vieţii (social, economic, politic, în sănătate) şi care au nevoie de o abordare cu totul nouă pentru a fi rezolvate. Iar soluţia nu poate fi alta decât readucând în prim plan potenţialul creator al propriilor noastre inimi.

“Trezirea Inimii Iluminate” este o incursiune de explorare a corpului nostru de lumină. Este o călătorie de regăsire a spaţiului sacru din geometriile noastre arhetipale. Această cunoaştere nu este o călătorie fantastică, un rod al imaginaţiei, ci o incursiune jalonată de tehnici si “popasuri” precis determinate. Ea este rodul muncii de zeci de ani a lui Drunvalo Melchizedek, care a readus la lumină tărâmul aproape uitat al inimii, prin grija maeştrilor iniţiaţi şi prin recuperarea lui din înţelepciunea străveche a popoarelor indigene.

“Aţi avut întotdeauna acest loc în interiorul inimii voastre şi el încă se găseşte acolo, acum. Acest spaţiu a existat chiar dinaintea creaţiei şi va exista şi după ce ultima stea îşi va trimite lumina strălucitoare în univers. În timpul nopţii, atunci când pătrundeţi în vis, vă părăsiţi mintea şi intraţi în Spaţiul Sacru din interiorul inimii. Vă aduceţi aminte – sau vă reamintiţi doar visul?”
(Drunvalo Melchizedek)

“Nu ştim că atunci când oferim din inimă, vom primi cu mult mai mult în schimb de undeva, din câmpul de energie colectiv. Pentru că nu putem anticipa cum se întoarce la noi această energie, nu credem în ea. În consecinţă, poţi vedea că atunci când îi permiţi minţii tale să iţi conducă viaţa, creezi slăbiciune în lume pentru că rupi lanţul susţinerii care există în mod natural între toate fiinţele. Astfel, viitorul nostru colectiv subzistă în inima umană şi în capacitatea ei de a deţine întreaga esenţă a vieţii. Într-o fiinţă umană individuală, această schimbare se traduce ca mintea care slujeşte inima.”
(Richard Rudd)

Prin regăsirea Spaţiului Sacru din inimă şi a Micului Spaţiu, ne restaurăm conexiunea cu sursa vieţii, ne regăsim aspiraţiile cele mai profunde ale inimii şi ne reconectăm cu destinul nostru, cu acea cale pe care investim minimum de timp şi efort, spre a ne împlini şi a fi fericiţi.

Se pot spune multe lucruri despre acest tip de cunoaştere dar, într-o viziune descriptivă, procesul se poate defini în următorii paşi:

• Reamintirea a cine suntem de fapt, dincolo de eticheta ego-ului;
• Recunoaşterea în noi înşine a tiparelor geometrice arhetipale ale creaţiei;
• Înţelegerea procesului ascensiunii;
• Vindecarea traumelor emoţionale şi recunoaşterea tiparelor limitative;
• Incursiune în Spaţiul Sacru al Inimii;
• Incursiune în Micul Spaţiu al Inimii;
• Activarea razelor de lumină;
• Activarea celui de al Treilea Ochi;
• Înţelegerea procesului creaţiei şi experimentarea lui;
• Activarea corpului de lumina Mer-Ka-Ba.

Înţelegerea mecanismului prin care ne putem manifesta calitatea de co-creatori ai realităţii înconjurătoare şi ai propriei vieţi este esenţială pentru împlinirea aspiraţiilor inimii. Fiind creaţi după „chipul şi asemănarea lui Dumnezeu”, este singura posibilitate de a ne valorifica plenar natura multidimensională.
Schimbarea viziunii asupra omului ca fiinţă limitată în timp şi spaţiu, cu una în care să îşi poată recunoaşte nemărginirea, este unul dintre scopurile principale ale acestui curs.

Vezi detalii si pe:
http://theschoolofremembering.net/sor/events/detail/3233

Workshop-ul va avea loc în Bucureşti, în perioada 27 – 30 noiembrie 2014, zilnic (de joi până duminică), între orele 10.00-18.00.10484295_285013675041876_5076799446611970860_o
Investiţie: 555 lei + 15 USD (membrii School of Rememembering nu plătesc cei 15 $).

Înscrieri: Adrian Constantinescu (profesor School of Remembering)
Tel: 0733245271
e-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com
şi: http://theschoolofremembering.net/sor/events/detail/3290

Datorită specificului workshopului, pe grupuri de lucru ce se constituie în prealabil, vă rugăm confirmaţi din timp participarea voastră fermă.

Comments are closed.